Van verkeersongeluk tot georganiseerd evenement, verkeersregelaars worden steeds vaker ingezet.

VCA diploma

De verkeersregelaars van MBCP Group B.V hebben een aanstellingspas en zijn in het bezit van een VCA diploma. Wij vinden dit belangrijk omdat wij streven naar een zo veilig mogelijke werkomgeving. Daarnaast is het VCA diploma voor steeds meer bedrijven een minimale eis om op bouw en andere werklocaties te mogen komen.

Dagelijks vinden er veel evenementen, werkzaamheden en ongevallen plaats op het Nederlandse wegennet. Het asfalt is druk bezet met voertuigen en er zijn vele factoren waardoor er stremmingen ontstaan. Bijvoorbeeld wanneer er een ongeval plaatsvind, dan ontstaat er vaak een verkeerschaos. Onze vakkundige specialisten zorgen dat het verkeer letterlijk in goede banen geleid wordt en verhogen de veiligheid, doorstroming en het comfort van elke bestuurder op de weg.

Evenementen

Er vinden door het hele jaar evenementen plaats, van een kleine braderie tot grote concerten en festivals. Tijdens deze evenementen zijn kundige verkeersregelaars onmisbaar om de bezoekers, medewerkers én leveranciers naar de daarvoor ingerichte parkeergelegenheden te leiden.

Voorbereiding

Voorafgaand aan elk project loopt MBCP Services B.V het gehele project stap voor stap met u door. Tijdens deze voorbereiding denken wij al actief met u mee.

  • Hoe ziet de infrastructuur eruit?
  • Waar liggen de knelpunten?
  • Wat zijn uw wensen?
  • Geen detail zien we over het hoofd.
  • Alle afspraken worden op papier uitgewerkt.

Aan deze praktische en uitvoerige aanpak merkt u dat u met professionals te maken heeft.

Uitvoering

Op de dag van het project zijn onze medewerkers ruim op tijd aanwezig op de locatie, zien er goed verzorgd uit, en wéten wat hen te doen staat die dag. Dit dankzij uitgebreide project briefing vanuit kantoor.

Nazorg

MBCP Services B.V wil graag van u weten hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Als u tips of adviezen heeft om onze activiteiten nog beter op uw wensen te laten aansluiten, dan horen we het graag van u. Zodat we het een volgende keer nóg beter kunnen doen. Daarom nemen we na elke opdracht nogmaals kort contact met u op.